Vores Historie – Christopher Cloos DK
CLOOS x ELSA - LAGUNA UDE NU | GRATIS FRAGT OG RETUR
CLOOS x ELSA - LAGUNA UDE NU | GRATIS FRAGT OG RETUR

Historien om Christopher Cloos

Christopher Cloos er fortællingen om et møde med en gådefuld mand på en strandklub i Sydfrankrig under en ferie.

Netop på denne strandklub, Paloma, mødte de to stiftere en fascinerende mand fra Monaco, som havde en usædvanlig sans for at leve livet.

Han var en verdensmand, der aldrig nøjedes med mindre end det bedste. Han præsenterede sig som Christopher Cloos, og virksomhedens grundlæggere blev omgående inspireret af hans forkærlighed for klassiske og tidløse retro-stel. Han fortalte grundlæggerne, at han altid havde et par klassiske solbriller på og et muntert smil på læben, og at han levede efter mottoet Bon vivant.

De to grundlæggere blev så inspireret, at de besluttede at skabe deres egen linje med solbriller til rimelige priser, som skulle afspejle Christopher Cloos’ stil.

Bag produktet og Team CloosBon vivant!

Vi benytter udelukkende de bedste materialer, og designet skal reflektere, at stellene er tidløse, minimalistiske og klassiske – med et moderne touch. I vores kvalitetspakke indgår stel af acetat i bedste kvalitet med polariserede linser og et etui i ægte læder.

Christopher Cloos har adresse i København, New York og på Saint Barths. Vi er i ordets egentligste forstand et globalt brand med et stærkt team af hårdtarbejdende iværksættere, der i øjeblikket er repræsenteret i forretninger i Europa, USA, Australien og Sydamerika. Hver dag kommer der nye byer til.

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Denmark