JULI TILBUD – MODTAG ET 300 KR GAVEKORT VED HVERT KØB
JULI TILBUD – MODTAG ET 300 KR GAVEKORT VED HVERT KØB

Løfte om bæredygtighed

Vi har forpligtet os til at minimere vores negative miljøaftryk

Vores fremgang og hvor vi er på vej hen

Ved udgangen af 2020 var 15 % af vores kollektion produceret af bæredygtige materialer. Siden da har vi i stigende grad fokuseret vores indsats på mere bæredygtige operationer, og gennem første kvartal af 2021 nåede vi vores mål om at gøre alle linser, emballager og etuier biologisk nedbrydelige.

Vi er derudover stolte over at kunne meddele, at seks ud af vores otte kollektioner (Paloma og Passable som undtagelserne) fra april 2021 nu er lavet af biologisk nedbrydelige materialer.

CO2-kompenseret fragt

Som vores seneste initiativ, har vi formået at gøre enhver Christopher Cloos-forsendelse 100% kulstofemission-kompenseret. Sammen med vores partner Plastic Change har vi beregnet den totale CO2-udledning, der er forbundet med vores forsendelser. Vi kompenserer derefter for dem ved at støtte anerkendte og certificerede CO2-udlignende projekter.

Læs mere om hvilke projekter vi støtter gennem Plastic Change ved at trykke på knappen neden for.

LÆS MERE

Vores rejse imod at være 100% miljøvenlige

Et af vores permanente initiativer i rejsen mod bæredygtighed er at tilbyde tidligere samt nye kunder 20 % rabat for at indlevere et gammelt brillestel. Det kan være brugte og ældgamle briller, og det behøver ikke at være briller fra Christopher Cloos. Vi tager således imod alle typer stel fra alle brands, eftersom vi kan genanvende materialerne i vores produktion og dermed forlænge levetiden af hver enkelt brille. Dette vil vi gerne belønne vores kunder for.

Samlet set er vi stolte over at have gennemført 85% af vores endelige mål om at blive en 100% miljøvenlig, bæredygtig og kulstofneutral virksomhed.

Tilslut dig en verden af Cloos og få 10% på dit første køb

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Denmark