Løfte Om Bæredygtighed – Christopher Cloos DK
CLOOS x ELSA - LAGUNA UDE NU | GRATIS FRAGT OG RETUR
CLOOS x ELSA - LAGUNA UDE NU | GRATIS FRAGT OG RETUR

Løfte om bæredygtighed

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøaftryk

Vores fremgang

Ved udgangen af 2020 var 15 % af vores kollektion produceret af bæredygtige materialer. Siden da har vi i stigende grad fokuseret vores indsats på mere bæredygtige operationer, og gennem første kvartal af 2021 nåede vi vores mål om at gøre alle linser, emballager og etuier biologisk nedbrydelige.

Vi er derudover stolte over at kunne meddele, at hele Cloos-kollektionen per august 2021 nu er lavet af biologisk nedbrydelige materialer.

CO2-kompenseret fragt

Som vores seneste initiativ, har vi formået at gøre enhver Christopher Cloos-forsendelse 100% kulstofemission-kompenseret. Sammen med vores partner Plastic Change har vi beregnet den totale CO2-udledning, der er forbundet med vores forsendelser. Vi kompenserer dem dernæst ved at støtte anerkendte og certificerede CO2-udlignende projekter.

Læs mere om hvilke projekter vi støtter gennem Plastic Change ved at trykke på knappen neden for.

LÆS MERE

Vores rejse imod at være 100% miljøvenlige

Et af vores permanente initiativer i rejsen mod bæredygtighed er at tilbyde tidligere samt nye kunder 20 % rabat for at indlevere et gammelt brillestel. Det kan være brugte og ældgamle briller, og det behøver ikke at være briller fra Christopher Cloos. Vi tager således imod alle typer stel fra alle brands, eftersom vi kan genanvende materialerne i vores produktion og dermed forlænge levetiden af hver enkelt brille. Dette vil vi gerne belønne vores kunder for.

Selvom vi konstant er på udkig efter nye muligheder for at forbedre vores grønne omstilling, er vi stolte over at have gennemført 100% af vores mål om at blive en mere miljøvenlig, bæredygtig og kulstofneutral virksomhed.

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Denmark