NY BRILLE 'LARVOTTO' UDE NU - 10% RABAT PÅ HELE KOLLEKTIONEN MED ’NEW10’
NY BRILLE 'LARVOTTO' UDE NU - 10% RABAT PÅ HELE KOLLEKTIONEN MED ’NEW10’

Løfte om bæredygtighed

Vores kamp for en bæredygtig fremtid

Hos Christopher Cloos har vi forpligtet os til at minimere vores negative miljøaftryk i forbindelse med produktion og logistik.
Introduktionen af den bionedbrydelige Cloos x Brady kollektion repræsenterer vores første skridt på denne rejse mod en mere miljøansvarlig fremtid med et fokus på bæredygtige materialer, endog uden at ofre vores flair for design, æstetik og håndværk, da det har været et ønske at beholde vores centrale kendetegn. 
I oktober 2020 offentliggjorde vi vores første månedlige Bæredygtighedsrapport, som fremadrettet skal udbrede fortællingen om bionedbrydelige materialer og danne grundlag for ønsket om en miljøvenlig fremtid.

Hvor er vi på vej hen?

I skrivende stund (Q4 2020) er 15 % af vores kollektion produceret af bæredygtige materialer som led i en mission om at have konverteret virksomheden til 100 % bæredygtighed ved udgangen af marts 2021.

Ligeledes inviterer vi nu vores kunder med på denne rejse, hvor vi tilbyder tidligere samt nye kunder 20 % rabat for at indlevere et tidligere brillestel. Det kan være brugte og ældgamle briller, og det behøver ikke at være briller fra Christopher Cloos. Vi tager således imod alle typer stel fra alle brands, eftersom vi kan genanvende materialerne i vores produktion og dermed forlænge levetiden af hver enkelt brille. Dette vil vi gerne belønne vores kunder for.

Mange tak!

Vores vej til bæredygtighed er muliggjort af kunder og nærværende fællesskab, som har været utroligt støttende. Mange tak til jer alle - vi glæder os til at gøre en forskel!

De bedste hilsner,
Team Cloos

Tilslut dig en verden af Cloos og få 10% på dit første køb

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Denmark