Løfte om bæredygtighed – Christopher Cloos DK
CLOOS x ELSA - LAGUNA UDE NU | GRATIS FRAGT OG RETUR
CLOOS x ELSA - LAGUNA UDE NU | GRATIS FRAGT OG RETUR

Løfte om bæredygtighed

Vores kamp for en bæredygtig fremtid

Hos Christopher Cloos har vi forpligtet os til at minimere vores negative miljøaftryk i forbindelse med produktion og logistik.
Introduktionen af den bionedbrydelige Cloos x Brady kollektion repræsenterede vores første skridt på denne rejse mod en mere miljøansvarlig fremtid med et fokus på bæredygtige materialer, endog uden at ofre vores flair for design, æstetik og håndværk, da det har været et ønske at beholde vores centrale kendetegn. 
I oktober 2020 offentliggjorde vi vores første månedlige Bæredygtighedsrapport. Siden da har vi ved udgangen af hver måned udgivet en ny rapport for at udbrede fortællingen om bionedbrydelige materialer og danne grundlag for ønsket om en miljøvenlig fremtid.

Vores fremgang og hvor vi er på vej hen

Ved udgangen af 2020 var 15 % af vores kollektion produceret af bæredygtige materialer. Siden da har vi i stigende grad fokuseret vores indsats på mere bæredygtige operationer, og gennem første kvartal af 2021 nåede vi vores mål om at gøre alle linser, emballager og etuier biologisk nedbrydelige.

Vi er derudover stolte over at kunne meddele, at seks ud af vores otte kollektioner (Paloma og Passable som undtagelserne) fra april 2021 nu er lavet af biologisk nedbrydelige materialer.

Som vores seneste initiativ, har vi formået at gøre enhver Christopher Cloos-forsendelse 100% kulstofemission-kompenseret. Sammen med vores partner Plastic Change har vi beregnet den totale CO2-udledning, der er forbundet med vores forsendelser. Vi kompenserer derefter for dem ved at støtte anerkendte og certificerede CO2-udlignende projekter.

Læs mere om hvilke projekter vi støtter gennem Plastic Change her.

Et af vores permanente initiativer i rejsen mod bæredygtighed er at tilbyde tidligere samt nye kunder 20 % rabat for at indlevere et gammelt brillestel. Det kan være brugte og ældgamle briller, og det behøver ikke at være briller fra Christopher Cloos. Vi tager således imod alle typer stel fra alle brands, eftersom vi kan genanvende materialerne i vores produktion og dermed forlænge levetiden af hver enkelt brille. Dette vil vi gerne belønne vores kunder for.

Samlet set er vi stolte over at have gennemført 85% af vores endelige mål om at blive en 100% miljøvenlig, bæredygtig og kulstofneutral virksomhed.

Mange tak!

Vores vej til bæredygtighed er muliggjort af kunder og nærværende fællesskab, som har været utroligt støttende. Mange tak til jer alle - vi glæder os til at gøre en forskel!

De bedste hilsner,
Team Cloos

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Denmark