Christopher Cloos x FCK – Christopher Cloos DK
CLOOS x ELSA - LAGUNA UDE NU | GRATIS FRAGT OG RETUR
CLOOS x ELSA - LAGUNA UDE NU | GRATIS FRAGT OG RETUR

_______

Er du FCK fan? 

Så har du lige nu eksklusiv mulighed for at få en gratis synstest samt 20% rabat på dit køb i

Christopher Cloos' Flagship Butik på Antonigade 3, Kbh K

            


Christopher Cloos og FCK er stolte over at kunne præsentere et helt nyt og eksklusivt tilbud til alle FCK fans. Fra 1. november 2020 vil det som FCK fan nemlig være muligt at få lavet en gratis synstest i Christopher Cloos Flagship Store, samt at få 20% rabat på alle briller ved aflevering af et par gammelt stel. 

Gratis synstest

Har du altid vidst, at du egentlig burde bruge briller med styrke, men aldrig fået gjort noget ved det? Så har vi det tilbud, du har ventet på – nemlig gratis synstest hos dit favorit brillemærke. Det eneste du skal gøre, er at møde op i Christopher Cloos Flagship Butik på Antonigade 3, 1106 København K. Vi glæder os til at se dig!

Hvad hvis jeg allerede kender min styrke?

Så har vi heldigvis allerede lanceret vores førsteklasses online styrke-bestillingssystem. Tilføj dine styrke til hvilken som helst model – solbrille eller blue light brille – lige her. 20% rabat mod aflevering af gammelt stel

Har du et par gamle briller liggende hjemme på hylden, som du aldrig får brugt? Så har du nu muligheden for at give dem et formål. Vi kan nemlig genanvende materialerne fra dit gamle stel i vores bæredygtige produktion – uanset mærke. Som tak for dit bidrag til vores genanvendelige, bionedbrydelige materialer, vil vi gerne tilbyde dig 20% på dit efterfølgende køb. 

I mellemtiden kan du udforske Cloos Kollektionen for at finde den helt rigtige brille, du vil udskifte dit gamle stel med. 

      

Vi ses på Antonigade 3, København K!

 

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Denmark