De fem mest almindelige øjensygdomme - find gode råd her – Christopher Cloos DK
CLOOS x ELSA - LAGUNA UDE NU | GRATIS FRAGT OG RETUR
CLOOS x ELSA - LAGUNA UDE NU | GRATIS FRAGT OG RETUR

De Hotteste Victoria’s Secret Modeller i 2022

Victoria Secret er et amerikansk modebrand, der blev stiftet tilbage i 1977, som producerer undertøj til kvinder, skønhedsprodukter og tøj til kvinder. Det er verdens største brand indenfor undertøj til kvinder. Victoria Secret har siden 1995 afholdt årlige modeshows til at fremvise brandets undertøj på ekstravagant vis, hvor højprofilerede modeller er hyret af brandet til at fremvise brandets undertøjskollektioner. 

Har du aldrig set et Victoria’s Secret Fashion Show, er der god grund til at læse videre - og det er der i øvrigt også, hvis du allerede har set ét eller flere shows. Her i guiden gennemgår vi nogle af årets modeller, som du kan forvente at se iført undertøjet. 

 

Forskellen på at være Victoria’s Secret model og Victoria’s Secret Angel

Du er måske stødt på begreberne Victoria’s Secret “Angel” og Victoria’s Secret model. Men hvad er forskellen egentlig? Lad os lige starte med at få afklaret dette, for det er faktisk vigtigt for konteksten. Victoria’s Secret “Angels” ændrer sig konstant, og det kan være forvirrende at holde styr på, hvem der bærer titlen som model vs. angel. En Angel har en helt særlig kontakt med Victoria’s Secret og dermed har man andre forpligtelser til brandet, end modellen nødvendigvis har. Det betyder, at man som angel officielt bliver en del af Victoria’s Secret, og at man er talskvinde for hele brandet, som Elsa Hosk siger i denne video

 

Elsa Hosk - en tidligere succesfuld “Angel”

En fun fact er, at vores ambassadør, Elsa Hosk, er tidligere Angel i årene 2011-2018. Dermed er det ikke helt tilfældigt, at vi har viden om Victoria’s Secret, som vi kan dele med jer. Showet er ikke kun kendt for undertøjet, men også for underholdningsværdien omkring showet. De seneste år har verdensberømte musikere såsom Lady Gaga, Bruno Mars, The Weeknd, Selena Gomez, Ed Sheeran, Rihanna og Justin Bieber (for blot at nævne nogle få) optrådt til et Victoria’s Secret Fashion Show, hvorfor underholdningen omkring showet er mindst lige så interessant som selve catwalken - i hvert fald for mange mennesker. 

I sit sidste show for Victoria’s Secret blev Elsa Hosk valgt til at bære den såkaldte “Dream Angels” Fantasy Bra, som var lavet i samarbejde med Swarovski. Denne var produceret med 2.100 Swarovski diamanter og var 1 mio. dollars værd. Dermed var det en ganske eftertragtet rolle, vores ambassadør endte i. Elsa Hosk har før og sidenhen arbejdet sideløbende med designers såsom Versace, Dior, Balmain, Dior og mange andre, hvorfor vi også er stolte af at have lanceret vores kollektion, Cloos x Elsa, i samarbejde med Elsa Hosk.  


Kom i Victoria’s Secret stemning med Cloos

 

Josephine Skriver - en nuværende succesfuld “Angel”

Tilbage til de nuværende Victoria’s Secret modeller hvor den første nævneværdige er Josephine Skriver. Josephine Skriver debuterede på showet samme år som Elsa tilbage i 2011 og stadig er tilknyttet Victoria’s Secret dagen i dag. Josephine Skriver er en del af den absolutte top, når vi snakker danske modeller, og derfor kan vi som danskere godt være stolte af Josephines karriere. Josephine Skriver har sideløbende gjort karriere hos nogle af verdens største brands såsom Prada, Alberta Ferretti, Valentino og Christian Dior, og hun har gået flere end 300 modeshows. 


Josephine Skriver er den første dansker siden Helena Christensen i 90erne, der bærer titlen som angel. Ved siden af sit virke som model har Josephine Skriver stor interesse for velgørenhed såsom arbejdet med AIDS Fondet og Family Equality Council, der slås for at sikre lighed for LGBT-forældre. Som et dansk brand må vi starte med at lovprise Josephine Skriver for den model, hun er, og for den person hun er. 


Josephine Skriver - en nuværende succesfuld “Angel”

 

Barbara Palvin - en ungarsk sensation

Barbara Palvin er en anden Angel, vi ikke kan komme udenom. Barbara Palvin blev spottet i Budapest som bare 13 årig, og nu er hun altså en af de nyeste og hotteste Victoria’s Secret Angels i 2022. Barbara Palvin har siden 2012 arbejdet med Victoria’s Secret, og i år er hun spået til at blive en af de helt store modeller, ligesom hun forventes at bære “vingerne” for første gang i år. 

 

Behati Prinsloo - en Victoria’s Secret superstjerne

Kendt for hendes kække smil og vovede energi på catwalken, finder vi den namibiske supermodel, Behati Prinsloo, som har været Victoria’s Secret Angel siden 2009. Hun er en af de absolut største navne i modeverdenen og er i øvrigt gift med Maroon 5 forsangeren Adam Levine. Hun har gået shows for nærmest samtlige af de helt store modehuse som Alexander Wang, Louis Vuitton, Versace, Givenchy, Chanel, Alexander McQueen og mange flere. 

 

Afholdes Victoria’s Secret Showet i 2022? 

Showet har faktisk ikke været afholdt siden 2018 i sin traditionelle form, og der er heller ingen bekræftelse på, hvilken form showet vil tage i 2022. Men vi håber meget på, at vi vil se de førnævnte angels i et show udformet på traditionel vis med underholdning fra verdensberømte musikere. 

  

Kom i Victoria’s Secret stemning med Cloos

Victoria’s Secret og deres modeller er i høj grad inspirerende, og det kan vi kun anerkende her hos Cloos. Imens du venter i spænding på nyheder fra Victoria’s Secret om showet her i 2022, kan du tjekke den splinternye Cloos x Elsa kollektion ud. Her vil du finde briller til kvinder, lige fra runde og ikoniske vintage-inspirerede med klassiske elementer, til mere moderne firkantede stilarter. 

 

Kom i Victoria’s Secret stemning med Cloos


Vi håber, at vi har kunne gøre dig klogere på Victoria’s Secret modellerne i 2022. 

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Denmark