Godt nytår | Køb udelukkende tilgængeligt på vores internationale shop: Christopher-cloos.com
Godt nytår | Køb udelukkende tilgængeligt på vores internationale shop: Christopher-cloos.com

Set igennem Cloos: Jonas Wind

Set igennem Cloos: Jonas Wind

Velkommen til Set igennem Cloos – en nyt månedligt koncept i vores journal, hvor vi interviewer spændende og fremtrædende karakterer. I denne første udgave kan du møde 21-årige Jonas Wind, professionel fodboldspiller i F. C. København. Udover at være én en af Danmarks nye unge fodboldhåb, er Jonas en loyal Cloos'er, der længe har været glad for at bære vores briller.

Hvordan startede din karriere som professionel fodboldspiller?

"Jeg har spillet på professionelt plan siden jeg skrev min første profesionelle kontrakt med FCK på min 19 års fødselsdag .Inden man er dygtig nok til at kunne kalde sig professionel fodboldspiller, så er der en masse timer med hårdt arbejde. Med talent og hårdt arbejde igennem mange år, så er jeg gået fra at fodbolden var min hobby, til at det nu stadig er min hobby, men også mit arbejde som værende professionel fodboldspiller."


Hvad har været de største udfordringer på vejen til, hvor du er i dag? Har du nogensinde tænkt, at det ikke ville lykkes?

"Der har været rigtig mange udfordringer. Såsom at jeg har skulle ofre mange ting, og sige nej til en masse ting, for at have fuldt fokus på min fodbold. Skader har ramt mig og sat mig ud af spillet i måneder, hvilket også er meget hårdt, når man står i det. 

Jeg har aldrig tænkt, at det ikke ville lykkes med at blive professionel fodboldspiller. Jeg har med støtte fra min familie, altid haft drømmen og troen på, at jeg nok skulle slå igennem." 

På hvilke punkter har man som fodboldspiller kunnet mærke Covid-19 allermest?

"Helt tilbage i starten betød coronaen for os spillere, at vi skulle træne i små grupper og ikke alle mand samlet som et hold. Det var ret specielt. Men den største irritation og ærgrelse for mig som fodboldspiller, har været, og er stadig, at der næsten ingen fans har været på stadion til vores kampe."

 

Hvor ser du dig selv om 5 år?

"Det er altid svært at svare på, da man aldrig ved hvad der sker i fodboldverden. Men jeg tror på, at jeg befinder mig i udlandet og spiller fodbold. Vigtigst af alt håber jeg bare på, at jeg selv og min familie alle er sunde og raske."

Jonas Wind med vores Passable - Champagne solbriller


Et godt råd til unge drenge, der drømmer om at spille fodbold professionelt?

"For at nå igennem det lille nåleøje og blive god og dygtig nok til at spille fodbold professionelt, så kræver det en masse hårdt arbejde. Udover det synes jeg, det er vigtigt at huske på, at man altid skal have det sjovt med at spille fodbold."

Tilslut dig en verden af Cloos og få 10% på dit første køb

Have you chosen the right location?

Please Choose Your Store

Denmark